İnveo Temel Analizler

INVEO YATIRIM HOLDING HiSSESİ – TEMEL ANALiZ NOTLARI

inveo – 2021 Yılı 1.Çeyrek (3 Aylık) Bilançosu 19.04.2021’de Açıklandı.

Inveo, 2021 yılının ilk 3 ayında net KARını %17 artışla 372.255.365 TL’den 436.202.375 TL’ye yükseltmiştir.

İnveo, Yatırım BANKASI Kurmak için Bedelli Sermaye Arttırımı Yapacak. Oran ve Tarih
İnveo : Yatırım Bankası Kuruluşuna İlişkin BDDK Onayı

inveo – 2020 Yılı 12 Aylık Bilançosu ve Bilanço Analizi – 4. Çeyrek

Inveo 2020 12 Aylık Bilanço Analizi: Inveo şirketi, 2020 yılında hasılatını 35.6 milyon TL’den 45.2 milyon TL’ye çıkardı. Şirket 2019 yılında 83.7 milyon TL KARda iken 2020’nin 4 çeyreğinde 458.5 milyon TL net KAR elde etti.

İnveo Yatırım Holding – 2020 Yılı 12 Aylık Bilançosu – Hasılat, Esas Faaliyet KARı ve Net KAR – 4.çeyrek

Finansal Varlık Değer Artışı: Yakın zamanda Bedelli sermaye arttımı yapacak olan İnveo şirketinin net KAR artışının ana sebebi, finansal varlıklardaki gerçeğe uygun değer artışıdır.

İnveo Yatırım Holding – 2020 Yılı 12 Aylık Bilançosu – Finansal Varlıkların Gerçeğe Uygun Değer Artışı – 4.çeyrek

Organizasyon ve Faaliyet Konusu
Şirket’in amacı, vergi dışı mali konularda, özellikle yerli ve yabancı finans piyasaları düzenine ilişkin olarak, Sermaye Piyasası mevzuatında belirtilen yatırım hizmet ve faaliyetlerini içermemek kaydıyla; teknik planlama, programlama, bütçeleme, projelendirme, finansal ve organizasyon, firma değerleri gibi konularda yatırım ve araştırmalar yapmak, aktiflerini kar etme yeteneğine ve potansiyeline sahip sermaye şirketlerinin çıkarmış olduğu veya çıkaracağı pay senetleri ile diğer menkul kıymetlere, nakit, değerli maden ve emtialara yatırım yapmak, kurulmuş veya kurulacak şirketlerin sermaye ve yönetimine katılarak bunların yatırım, finansman, organizasyon ve yönetim meselelerini toplu bir bünye içerisinde değerlendirmek ve ekonomik dalgalanmalara karşı yatırımların güvenliğini artırmak ve böylece bu şirketlerin sağlıklı şekilde ve milli ekonominin gereklerine uygun olarak gelişmelerini ve devamlılıklarını teminat altına almak amacıyla, Türkiye içinde ve dışında bulunan her türlü taşınır ve taşınmazlara yatırım yapmak ve işletmek, bu amaçlara uygun ticari, sınai ve mali finansal yatırım girişimlerinde bulunmaktır. Ayrıca Şirket Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde yurt içinde ve gerekli izni almak suretiyle yurt dışında her nevi borçlanma aracı ihraç edebilir. Şirket Yönetim .Kurulu, Sermaye Piyasası Kurulu’nun 31. maddesi çerçevesinde tahvil, finansman bonosu ve diğer borçlanma senetlerini ihraç yetkisine süresiz olarak sahiptir.

İnceleyin: >> İnveo Banka Kurmak için BEDELLi Sermaye Arttıracak

İslami Esaslara Uygun Hisseler
Fiyat Kazanç Oranı Düşük ve Yüksek Hisseler
Bedelsiz Potansiyeli Hesaplama
Vestel Temettü Dağıtma Tarihi ve Miktarı
Ford, VW Anlaştı: 1 Tonluk Ticari Araç Üretim, Tedarik ve Lisans Anlaşması
Jantsa’dan Yüksek Bedelsiz
İndeks Bilgisayar BEDELSiZ Sermaye Arttırım Oranı ve Tarihi
Logo Yazılım’dan %300 Bedelsiz
Arena Bilgisayar’dan %212.5 Bedelsiz: Kaç Adet Hissem Olur?